Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozások Harkányban és környékén képes leírás - Harkány.tlap.hu
részletek »

Vállalkozások Harkányban és környékén - Harkány.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: harkany.tlap.hu » Vállalkozások Harkányban és környékén
Keresés
Találatok száma - 5 db
AB-Dental

AB-Dental

Fogorvosi Praxisunk, egy családi alapokon nyugvó, 1997-ben indult és azóta dinamikusan fejlődő fogorvosi és fogtechnikai vállalkozás. Fogorvosi és Szájsebészeti rendelőink két helyen, Baranya megye mediterrán éghajlatú megyeszékhelyén Pécsett, mely történelmi nevezetességeiről, múzeumairól és kulturális rendezvényeiről híres egyetemi város, valamint a gyógyvizéről világhírű, a Siklós-Villány borút mentén fekvő Harkány városában találhatóak.

Csesov Mediterránkő

Csesov Mediterránkő

A Csesov Mediterránkő Kft. 2003-ban alakult - siklósi telephellyel- azzal a céllal, hogy a Horvátországból származó mediterrán természetes mészkő felhasználási területeit bemutassa az építőipar minden területén. Az elmúlt évek során termékpalettánkat fokozatosan bővítettük (macedón, montenegrói, német, bolgár, brazil kövekkel, járólapokkal, antikolt szeletelt téglákkal).

Drexair

Drexair

Vállalkozásunk fő profilja a földmérési tevékenység. Korszerű műszerparkunk és az AUTOCAD szoftveren alapuló számítógépes adatfeldolgozó és térképszerkesztő rendszerünk lehetővé teszi, hogy megfeleljünk a legszigorúbb pontossági és formai követelményeknek is. Geodéziai palettánkon a szakma szinte minden területe szerepel. Rendelkezünk a megfelelő szakmai képesítésekkel. Készítünk hagyományos és digitális térképeket.

En-Tér

En-Tér

Üzemi méretekben bebizonyítottuk, hogy valamennyi takarmányozásra szánt szemes termény propionsavas kezelése gazdaságossága mellett a higiénikus takarmány alapfeltétele. Kidolgoztuk a betakarítás-nedves kukorica tartósításának biztonságos és gazdaságos módját. Bemutattuk, hogy az itatóvíz hangyasavas savanyítása eredményes számos patogén kórokozó, elsősorban baktérium kontrollálására. Kifejlesztettünk a szerves savas gabonakezeléshez és az itatóvíz savanyításához egy speciális folyadékadagoló gépcsaládot. A szerves savak egyre szélesebb körű alkalmazásának valamennyi területén gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk. Így pl. az erjesztett és szálastakarmányok, az élelmiszer ipari és egyéb mellékek tartósításában.

Hanson-Foster

Hanson-Foster

A Hanson-Foster Marketing Ügynökség és Üzletviteli Tanácsadó Kft. Magyarországon bejegyzett, angol tulajdonú cég, melynek fő profilja Nagy-Britannia és Magyarország közötti üzleti partnerkeresés. Szem előtt tartva ügyfeleink érdekeit, cégünk flexibilis, testreszabott szolgáltatásokat nyújt nemzetközi kereskedelemben kezdő vagy jártas, valamint külföldi piacot kereső kis- és középvállalkozásoknak, külkereskedelmi céljaik gyakorlati megvalósításához. Sikeres működésünk hátterében több évtizedes világpiacon szerzett üzletfejlesztési gyakorlat, átfogó piacismeret, és nemzetközi kapcsolatrendszer áll, amelyre alapozva törekszünk ügyfeleink részére mindig a legcélravezetőbb megoldást nyújtani.

Tuti menü